Pim Ligthart verdedigt titel tijdens Zesdaagse van Amsterdam

Pim Ligthart verdedigt titel tijdens Zesdaagse van Amsterdam

Pim Ligthart verdedigt titel tijdens Zesdaagse van Amsterdam
Pim Ligthart

Twisk(ANP) – Pim Ligthart zal deze maand zijn titel op de Zesdaagse van Amsterdam proberen te verdedigen. De renner van Vacansoleil-DCM, volgend jaar rijdend voor Lotto-Belisol, doet een gooi naar de eindzege samen met de Duitser Marcel Kalz. In 2012 wist Ligthart het baanevenement te winnen met zijn kompaan Michael Mörköv uit Denemarken. Mörköv doet dit jaar niet mee.

In 2012 won Ligthart het klassement samen met de Deen Michael Morkov maar deze doet dit jaar niet mee.   Jens Mouris maakt samen met Wim Stroetinga zijn opwachting in het Velodrome van Amsterdam. Barry Markus vormt een koppel met de Duitser Robert Bartko. Verder start Raymond Kreder met de Duitser Leif Lampater en rijdt zijn neef Wesley Kreder met de Zuid-Afrikaan Nolan Hoffmann.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.