Muziekschool Oostelijk West-Friesland start seniorenensemble

Muziekschool Oostelijk West-Friesland start seniorenensemble

Muziekschool Oostelijk West-Friesland start seniorenensemble
seniorenensemble

Medemblik – Op initiatief van de Muziekschool Oostelijk West-Friesland zal er in Enkhuizen binnenkort een seniorenensemble van start gaan.  Doelgroep: mensen in de vut, met (deeltijd)pensioen, en niet direct aan het arbeidsproces deelnemenden. Doelstelling: vanuit liefde voor muziek bezig zijn met een leuke, actieve, sociale en zinvolle vrijetijdsbesteding, onder leiding van een deskundige dirigent van de muziekschool. 

Wij hopen uiteraard op een grote belangstelling, leeftijd is in feite van ondergeschikt belang, iedereen die zich tot de doelgroep rekent kan zich aanmelden. De repetities vinden plaats op dinsdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur, in De Olifant, Olifantsteiger 5 te Enkhuizen.

Het repertoire loopt van licht klassiek, kleurrijke folk- en wereldmuziek, swingende evergreens, tot wat de deelnemers zelf verder willen inbrengen. Er is plaats voor vrijwel alle instrumenten: accordeon, bariton, bas, blokfluit, dwarsfluit, klarinet, saxofoon, keyboard, gitaar, trombone, trompet, viool, cello, harp, waldhoorn. Andere instrumenten zoals piano kunnen, in overleg met de dirigent, ingepast worden.

Er wordt in het seizoen 2013/2014 voorlopig uitgegaan van 15 repetities, te beginnen eind oktober. De deelnemers betalen € 75,00, inclusief koffie/thee.

Aanmeldingen bij de Muziekschool Oostelijk West-Friesland Telefonisch bereikbaar dagelijks tussen 8.30 en 12.00 uur, op nummer 0228-581101.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.