De Bonte Piet – 20 egeltjes goed verzorgt dankzij donatie

De Bonte Piet – 20 egeltjes goed verzorgt dankzij donatie

Oostwoud – Afgelopen vrijdag 11 oktober werd De Bonte Piet aangenaam verrast door de komst van Yvonne Wessels en Gabrielle Stokvis. Yoga Yvonne had namelijk het lesgeld en donaties beschikbaar gesteld om aan het goede doel te schenken.

damesyoga geld

Gabrielle mocht het goede doel kiezen en haar keuze was op ons gevallen. Het prachtige bedrag van 190 euro werd daarom symbolisch aan een egeltje in nood overhandigd. Een twintig tal egeltjes krijgen nu medische verzorging bij de Bonte Piet. Vaak ernstig verzwakt vechten zij voor hun leven. Met dit mooie bedrag kan De Bonte Piet weer meer doen voor nog meer dieren.

De twee gulle geefsters kregen een rondleiding door de dierenopvang van De Bonte Piet.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.