Weerbericht Medemblik 14 oktober – herfst geeft volgas

Weerbericht Medemblik 14 oktober - herfst geeft volgas

Weerbericht Medemblik 14 oktober – herfst geeft volgas

Medemblik – Na een nat en windrijk weekeinde is het weer vandaag iets rustiger. Het lagedrukgebied dat de onstuimigheid veroorzaakte, ligt echter nog steeds boven de Noordzee en blijft ons in zijn greep houden. Er is vandaag veel bewolking aanwezig en er valt van tijd tot tijd regen. De temperatuur wordt maximaal 12 á 13 graden. Ook vanavond en vannacht blijft het van tijd tot tijd regenen en koelt het af naar 9 graden.

Dinsdag is het nog steeds herfstachtig met veel bewolking waar van tijd tot tijd een bui uit valt. Ook neemt de kans op onweer toe.  De temperatuur loopt op naar 13 graden. Dinsdagavond klaart het iets op en wordt het droog. De nacht is fris met 5 á 6 graden.

Woensdag begint met laaghangende bewolking of mist, in de loop van de ochtend lost dit op en krijgen wij de zon te zien. De kans op een bui is nog wel aanwezig maar stukken minder dan vandaag en morgen. Ook de temperatuur is iets vriendelijker met 14 graden.  Na woensdag wordt het weer wisselvaliger met vooral op donderdag en zaterdag weer kans op regelmatig regenbuien. Wel wordt het iets warmer dan de laatste dagen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.