Medemblik Actueel.

Twinkle Stars helpt gezinnen die het financieel moeilijk hebben!!

Twinkle Stars helpt gezinnen die het financieel moeilijk hebben!!

Twinkle Stars helpt gezinnen die het financieel moeilijk hebben!!

Medemblik – Kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben, verdienen ook een leuke Sinterklaas. Het is heel schrijnend als al je klasgenoten cadeaus krijgen, maar jij niet. Voor die kinderen en hun gezinnen zet Twinkle Stars zich in. Daarbij mogen ze ook gratis naar een leuk Sinterklaasfeest.

Het doel

Tegenwoordig leeft 1 op de 9 kinderen onder de armoede grens in Nederland. Deze kinderen beleven vaak niet de dingen die voor andere zo gewoon zijn. Zoals rond de Sinterklaastijd. Voor deze kinderen is er vaak niet eens ruimte voor een schoencadeautje of een extra stukje chocola. Een kind denkt al snel dat hij niet lief is geweest als de Sint hem/haar heeft overgeslagen. Voor die kinderen zet Stichting Twinkle Stars zich in. Op dit moment doen zij dat voor alle kinderen in geheel West -Friesland. Naast Hoorn, Medemblik, Enkhuizen, Bovenkarspel, en tussenliggende gemeentes kunnen   sinds kort ook gezinnen uit Heerhugowaard, Alkmaar, Schagen en omliggende gemeentes zich inschrijven. De kinderen krijgen dan niet alleen cadeaus thuisgebracht rond de Sinterklaastijd, maar ook een uitje in het voorjaar en een geweldig leuk Sinterklaasfeest. Hierdoor wil de Stichting het welzijn van de kinderen stimuleren en zorgen dat zij niet worden overgeslagen met pakjesavond.

Het Sinterklaasfeest

Na het succes van de afgelopen 2 jaar zijn de vrijwilligers van Stichting Twinkle Stars  met veel plezier bezig met de voorbereiding van het Sinterklaasfeest welke gehouden wordt op 20 november 2013 in de Muiter te Medemblik. Aangezien het ieder jaar drukker wordt, organiseert de Stichting dit jaar 2 voorstellingen.

Ook dit jaar beloofd het weer een fantastische show te worden met Diego, de Coolste Piet van Nederland, De Feestpieten en uiteraard de 70 pieten samen met hun Sint. Een programma vol theater, zang, doe-activiteiten, koekjes en onbeperkt limonade drinken. Kortom, een feest waar elk kind bij wil zijn!

Gratis voor Twinkle gezinnen

Voor de aangesloten gezinnen bij Twinkle Stars is de entree voor het feest gratis! Leeft u in een financieel moeilijke situatie, bent u woonachtig in West-Friesland en heeft u minimaal 1 kind tot en met 10 jaar dan kunt u zich tot 15 november a.s. aanmelden bij Twinkle Stars via www.stichtingtwinklestars.nl.

Kaartverkoop

Maar, het feest kan ook worden bezocht door niet aangesloten gezinnen. De prijzen voor de kaarten zijn dan € 8,- voor kinderen t/m 12 jaar en € 6,50 voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar. De kaarten kunt u tot 15 november a.s. online bestellen via www.stichtingtwinklestars.nl . Vol=Vol. De opbrengst voor de kaartverkoop is geheel voor het doel van Twinkle Stars. Kortom, met uw komst naar het feest doet u niet alleen uw eigen kinderen een groot plezier, maar steunt u ook alle kinderen uit West Friesland die dit anders nooit kunnen meemaken.

Hulp gezocht!

Een benefietfeest kan niet gerealiseerd worden zonder onze vrijwilligers, sponsors en/of donateurs. Wij vragen dan ook om uw hulp! U kunt zich direct aanmelden als vrijwilliger en daarmee kunt u al helpen in de voorbereiding als tijdens de uitvoering van dit geweldige evenement. Neem vandaag nog contact op met Machteld of Käthe via onze website www.stichtingtwinklestars.nl  waar u zich online kunt aanmelden of stuur een emailbericht naar vrijwilligers@stichtingtwinklestars.nl .

Sponsors en donateurs zijn natuurlijk ook van harte welkom! U kunt al helpen vanaf een tientje per jaar! Aarzel niet en bekijk vandaag nog de mogelijkheden op www.stichtingtwinklestars.nl of neem contact op met Sabina Zondag via 06-233 85 114. Wij hebben uw hulp echt hard nodig!

Reageren via facebook