Politie doet getuigenoproep wegens gebeten schapen

Politie doet getuigenoproep wegens gebeten schapen

Politie doet getuigenoproep wegens gebeten schapen

Medemblik – Vrijdagmiddag 11 oktober kwam er rond 14.45 uur bij de politie een melding binnen dat er op de Vlietsingel circa 20 schapen waren gebeten door een herdershond. Op het voormalige voetbalveld bleken enkele schapen in de sloot terecht te zijn gekomen. Sommigen waren gewond.

Een schaap had een behoorlijke hoofdwond. De eigenaar van de hond is onbekend gebleven. De politie zou graag met hem en met getuigen in contact willen komen. Dit kan op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief), politie in Hoorn.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.