Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 11 oktober – onstuimig herfstweer

Screenshot_1

Weerbericht Medemblik 11 oktober – onstuimig herfstweer

Medemblik – Ook vandaag is het nog vrij onstuimig wat het weer betreft. Vanuit het noordoosten waait een krachtige soms stormachtige wind 6 tot 8Bft. De temperatuur wordt hooguit 11 á 12 graden mocht het zonnetje er nog wel even bijkomen 13 graden.  Ook gaat ver vandaag weer de nodige regen vallen mogelijk met hagel en een klap onweer.  Vannacht daalt de temperatuur naar 8 graden.

Zaterdag wordt ook nog een wisselvallige dag met van tijd tot tijd enige neerslag, wel neemt de wind af naar 3Bft en draait door naar het oosten waardoor er drogere lucht onze kant op komt. De temperatuur blijft te laag voor de tijd van het jaar, met 11 á 12 graden hebben wij het wel gehad.

Zondag lijkt voor nu de beste dag van het weekend te worden. Sterk afnemende buienkansen en een matige wind uit het zuiiden maken het allemaal weer wat aangenamer. De temperatuur werkt nog steeds niet echt mee, met 12 graden is het over en uit.

De nieuwe week blijft hoofdzakelijk droog met veel bewolking maar ook de zon krijgt van tijd tot tijd de kans om zich te laten zien. De temperatuur blijft gelijk aan vandaag 12 á 13 graden.

 

Reageren via facebook