Diner-concert restaurant De Twee Schoutjes – BeeGees avond

Diner-concert restaurant De Twee Schoutjes – BeeGees avond

BeeGees avond

Medemblik – Op donderdagavond 17 oktober staat na een jaar afwezigheid de in Medemblik wereldberoemde band ‘De Dutch BeeGees’ weer op de planken tijdens een diner-concert in restaurant De Twee Schoutjes in Medemblik.

De band bestaande uit Clemens Wnners Sr. en Jr. aangevuld met entertainer IJsbrand van Belleghem zal het publiek vermaken met het repertoire van de BeeGees .  De Twee Schouwtjes serveert een culinair drie-gangen-diner en tussendoor worden de klanten getrakteerd op hits als Gotta get a message to you,Words en Night Fever.

Maar het publiek gaat pas los als de dans-medleys de revue passeren met hits als You should be dancingStaying Alive en Spicks & Specks. Reserveren is nog mogelijk via tel. 0227-547077 of e-mail info@detweeschouwtjes.nl. Deze avond mag niemand missen.