Medemblik Actueel.

Ongevallen

Auto beland in tuin na aanrijding met fietser

Auto beland in tuin na aanrijding met fietser

Zwaagdijk-Oost- Vanochtend om kwart voor tien is een automobilist op zijn kop tot stilstand gekomen na een aanrijding met een fietser op de Tuinstraat in Zwaagdijk-Oost. De bestuurder van de auto had de fietser te laat in de gaten toen deze wilde oversteken.

De bestuurder van de auto probeerde nog de fietser te ontwijken maar verloor daarbij de controle over zijn auto. De auto kwam op zijn kop in een tuin tot stilstand.  Zowel de fietser als de automobilist zijn met de schrik vrijgekomen.

De fietser moest wel even voor onderzoek mee naar het ziekenhuis in Hoorn, de bestuurder mankeerde niets.  De politie heeft de Tuinstraat direct afgesloten voor nader onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Reageer op dit onderwerp

X