Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 10 oktober – soms veel regen en veel wind

Weerbericht Medemblik 10 oktober - soms veel regen en veel wind

Weerbericht Medemblik 10 oktober – soms veel regen en veel wind

Medemblik – Vandaag maar ook morgen worden 2 echte herfstdagen. Vandaag zal de zon vrijwel niet te zien zijn en hebben wij te maken met van tijd tot tijd veel regen mogelijk met een klap onweer en veel wind  7Bft.  De temperatuur heeft een vrije val gemaakt en komt vandaag niet hoger dan zo’n 14 graden.  Vannacht koelt het af naar 10 graden.

Morgen valt er ook van tijd tot tijd veel regen mogelijk met hagel en onweer en hebben wij ook last van rukwinden tot 85km/pu. De temperatuur doet nog een stapje verder terug en komt uit op 13 graden.  De wind draait wel van noordwest naar noordoost maar blijft krachting 6Bft. De nachttemperatuur daalt naar 8 graden.

Het weekend is ook sterk wisselvallig, van tijd tot tijd stevige regenbuien sommige gaan gepaard met hagel en rukwinden. Op zaterdag komt de temperatuurmeter niet hoger dan 11 graden en de nacht temperatuur daalt naar 6 graden. Koud dus.

Zondag is vriendelijkere dag, dankzij de oostenwind komt er iets drogere lucht onze kant op en krijgt de zon ook de kans om zo nu en dan even te schijnen. Wel blijft het te koud voor de tijd van het maar, met 13 graden is het wel bekeken.  De nieuwe week blijft wisselvallig en koud met van tijd tot tijd regenbuien.

Reageren via facebook