21.9 C
Medemblik
11 augustus 2020 09:18
Medemblik Actueel.

Schaatsbaan De Westfries – Wintertijd Challenge 2013

Schaatsbaan De Westfries – Wintertijd Challenge 2013

Hoorn – In de nacht van 26/27 oktober organiseren wij samen met vele sportlocaties in heel Nederland de Wintertijd challenge. In het uur dat de klok een uur terug gaat, gaan wij ons inzetten voor een mooie opbrengst voor Spieren voor spieren. Maar dat kunnen wij niet alleen!

Uniek record

We gaan zoveel mogelijk ronden schaatsen van 02.00 tot 02.01 uur (nieuwe tijd) Dus binnen 1 minuut kan je een uniek record schaatsen.

Schrijf je in en laat je sponsoren.

Ga naar www.wintertijdchallenge.nl/event/hoorn-schaatsen/ en schrijf je in. Deelname kost € 15,00 per persoon. Probeer daarnaast via je persoonlijke sportpagina minimaal € 50,00 sponsorgeld op te halen bij familie, vrienden en kennissen. Je kan je per ronde laten sponsoren of voor een vast bedrag.

Jouw gezonde spieren voor zieke spieren

Jouw sportprestatie is goud waard! Al het sponsorgeld wordt door Spieren voor spieren rechtstreeks ingezet om meer onderzoek naar spierziekten mogelijk te maken. Het grote doel is dat in de toekomst minder kinderen op jonge leeftijd overlijden aan een spierziekte.

Voor een overzicht met deelnemers en donaties klik hier

Mike Böke

Mike Böke
Mike Böke

Mijn naam is Mike Böke en ik ben geboren op 19-05-2004 in Hoorn. Heel snel na mijn geboorte ontdekte men in het ziekenhuis dat er iets niet helemaal klopte met mij. En na een paar weken en ziekenhuizen en heeeeeeel veel onderzoeken verder was het duidelijk. Ik had een spierziekte en wel de ziekte van Pompe, de infantiele vorm ervan.De ziekte van Pompe betekent dat ik heel langzaam in spierkracht achteruit ga.

Dankzij Spieren voor Spieren mocht Mike in 2012 met zijn vader en moeder naar een voetbalwedstrijd van AZ in Alkmaar, hij heeft een hele bijzondere dag gehad.

Wil jij ook het hele indrukwekkende verhaal van Mike lezen, klik dan hier

Mike is gevraagd om onze ambassadeur te zijn van de Wintertijd Challenge in Hoorn en we zijn erg blij dat hij dit voor ons wil doen. Mike SUPER dat jij onze ambassadeur wil zijn, we gaan er een mooi evenement van maken!

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?