Medemblik Actueel.

markten

Antiek en curiosamarkt Bonifaciuskerk Medemblik groot succes

[adrotate group="2"]
Antiek en curiosamarkt Bonifaciuskerk Medemblik groot succes
Antiek en curiosamarkt Bonifaciuskerk 35% meer opbrengst

Antiek en curiosamarkt Bonifaciuskerk groot succes

Medemblik – Antiek en Curiosamarkt was een grandioos succes. Er was een ruime keus aan artikelen. Om 10 uur stond men al in de rij om naar binnen te gaan. Het was de eerste uren ontzettend druk. Uiteindelijk bleef het de gehele dag gezellig druk en kwamen er meer dan 800 bezoekers, die uit de gehele regio kwamen en zelfs uit Friesland.

De opbrengst overtrof alle verwachtingen en bedraagt € 10.300,00,wat 35% meer is dan vorig jaar. Dit kon tot stand komen door de inzet en het enthousiasme van 60 vrijwillgers, waarvan de meeste de gehele week bezig zijn geweest.

De horeca brigade was subliem en zag er geweldig uit in hun nieuwe oufit. Alle medewerkers en medewerksters heel hartelijk bedankt.

Reageren via facebook