Medemblik Actueel.

Cultuur & Uitgaan

Optreden Pascal Redeker tijdens WIJ bier- und weinfeste Wervershoof

Optreden Pascal Redeker tijdens WIJ bier- und weinfeste Wervershoof
Pascal Redeker treedt op tijdens WIJ bier- und weinfeste in ’t Fortuin op 5 oktober. (foto: de Beer Grafimedia)

Optreden Pascal Redeker tijdens WIJ bier- und weinfeste Wervershoof

Wervershoof – Zaterdag 5 oktober organiseert Wij bier- und weinfeste in ‘t Fortuin! Lange tafels, dirndl’s, lederhosen en grote bierpullen! Vorig jaar waren er al veel mensen verkleed, maar we hopen dit jaar op nog meer mensen in ‘oktoberfest-outfit’. Degene die als best verkleed gaat, kan dan ook rekenen op een leuke prijs!

Duitse’ maaltijd

We openen de deuren om 17.00 uur. Vanaf die tijd kun je aanschuiven bij een ‘Duitse’ maaltijd (geserveerd om 18.00 uur), met o.a. kip, hamburgers en braadworsten. Voor de echte Hollanders onder ons serveren we echter ook gewoon patat. Daarnaast krijg je 7 consumptiemunten (genoeg voor bijvoorbeeld 1 pitcher bier á 2 liter), de entree en de garderobe voor slechts €20,-. De kaartverkoop hiervoor is inmiddels van start gegaan en zijn verkrijgbaar bij ’t Fortuin. Wees er snel bij!

Mocht je iets later van start willen gaan, dan is de zaal vanaf 21.00 uur geopend. Deze avond wordt muzikaal ondersteund door DJ Niek Paniek, een blaaskapel en Pascal Redeker . De entree is dan gewoon € 5,- zoals jullie van Wij gewend zijn.

Wij hopen dat het een ‘sehr schöne abend’ wordt samen met jullie. Hopelijk tot 5 oktober!

Bron: De Binding

Reageer op dit onderwerp