Medemblik Actueel.

Ongevallen

Motorrijder klapt tegen vangrail afrit Abbekerk A7

Motorrijder klapt tegen vangrail afrit Abbekerk A7

Motorrijder klapt tegen vangrail afrit Abbekerk A7

Abbekerk – Een motorrijder is gisteravond zwaar gewond geraakt toen hij in de bocht van de afslag Abbekerk A7 ten val is gekomen en tegen de vangrail klapte. Door nog onbekende oorzaak verloor de man de macht over de motor en viel.

De man was samen met andere motorrijders een tocht wezen maken toen hij ten val kwam. De toegesnelde ambulancepersoneel heeft de man eerst gestabiliseerd waarna hij op een wervelplank is gelegd en naar het ziekenhuis in Hoorn is gebracht.

De man heeft mogelijk ernstig rug- en nekletsel aan de valpartij overgehouden. De politie stelde gisteravond een onderzoek in naar de oorzaak van het ongeval en kon nu nog geen mededelingen hierover doen.

Reageren via facebook