EQuality zoekt jou als nieuw lid voor het koor

EQuality zoekt jou als nieuw lid voor het koor

EQuality zoekt jou als nieuw lid voor het koor

Medemblik – Het culturele Medemblik is een aantal prachtige koren rijk waaronder het moderne “Popkoor EQuality”. Dit koor wat +/- 55 leden telt, staat open voor nieuwe leden. Onze mannen, vier tenoren en vier bassen zoeken versterking. Dit om het hoge en lage bereik kracht bij te zetten tegen de fantastische klank van de alten en sopranen, die op hun beurt ook weer versterking kunnen gebruiken.

Popmuziek vraagt om inzet en passie. Het moderne muziek maken is meer dan alleen zingen. Ook het oog wil wat zeggen we dan. Wij zijn dan ook geen koor dat statisch vanuit een boek staat te zingen maar vol overtuiging het publiek weet te entertainen. Zingen onder begeleiding van een echte band dat is de uitdaging. Wie durft. Wie sluit zich aan in de groep. Je wordt met open armen ontvangen en hoeft niet bang te zijn er alleen voor te staan.

Proberen? Proeven? Kom 8 oktober om 20.00u naar onze open repetitie in het koorhuis van “Popkoor EQality” adres: St Pieter  Ridderstraat 9 te Medemblik en laat je overtuigen van de uitdaging. Leeftijd? Niet interessant! Wie zingen wil, wie zingen kan, wie jong is, wie zich jong voelt, wie bewegen wil, wie bewegen kan, is welkom. Als je er maar plezier in hebt! Wil je eerst even contact met een van onze mensen? Bel of mail dan even met:

Tot ziens en laat je horen bij “Popkoor EQuality”

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.