Medemblik Actueel.

Algemeen

De Bonte Piet tijdelijk gesloten wegens bouwwerkzaamheden

De Bonte Piet tijdelijk gesloten wegens bouwwerkzaamheden

De Bonte Piet tijdelijk gesloten wegens bouwwerkzaamheden

Oostwoud – Vanaf vrijdag 18 oktober tot en met maandag 21 oktober kan vogel- en dierenopvang De Bonte Piet maar een zeer beperkte aantal dieren opvangen wegens interne bouwwerkzaamheden. Er worden in het pand zelf palen geplaatst.

Eerst wordt er op de vrijdag een zeer giftige stof gespoten om de aanwezige houtworm te doden. Deze houtworm heeft de houten constructie ernstig aangetast van de dierenopvang. Na een grootscheepse schoonmaakbeurt op maandag 21 oktober door de medewerkers van de dierenopvang kunnen de dieren weer terug naar hun verblijven.

Mocht u toch een dier willen afleveren bij De Bonte Piet dan kunt u deze achterlaten in het vogelhuisje. De gewonde dieren krijgen regelmatig bezoek van de medewerkers om te worden verzorgt.  Voor spoedgevallen kunt u altijd bellen met De Bonte Piet op telefoonnummer: 06-12136817.

Zonder de steun van de sponsoren was deze opknapbeurt niet mogelijk geweest, vooral nu de gemeenten in West-Friesland hebben besloten om geen subsidie te geven aan De Bonte Piet.

Reageren via facebook