Op reis in de Herfstvakantie met de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik

Op reis in de Herfstvakantie

Op reis in de Herfstvakantie met de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik

Medemblik|Hoorn – Vanaf 16 tot en met 27 oktober 2013 maakt de Museumstoomtram Hoorn-Medemblik de Spannendste Tijdreis in de Herfstvakantie. Dat betekent een uitgebreide reisbeleving vol activiteiten en gratis toegang tot nog meer attracties! Stap in en beleef de Spannendste Tijdreis.

Stap in!

Stap in de stoomtram of aan boord van Motorschip Friesland en beleef de Spannendste Tijdreis tussen Hoorn, Medemblik en Enkhuizen. Deze zomer rijden er extra stoomtrams en zijn er extra boottochten!

En er zijn meer extra’s! Vanaf station Medemblik brengt een historische autobus je verder naar:

Doe mee!

Voor, tijdens en na de stoomtramrit kunnen de jongste bezoekers (2-12 jaar) meedoen aan de speurtocht Stoomsafari. Gooi zelf de kolen op het vuur, verkleed je als een reiziger van 100 jaar geleden en help de goederenarbeider. Groot en klein kunnen in Hoorn het seinhuis en de collectie locomotieven en rijtuigen bezichtigen.

Beleef mee!

De historische veerboot ‘Friesland’ begint om 11.00 uur en om 15.05 uur in Enkhuizen aan de dagtocht. Het schip vaart over het IJsselmeer naar Medemblik en terug. Stoomtrams vertrekken om 11.00 en 13.45 uur uit Hoorn naar Medemblik en terug. In Medemblik geven boot en stoomtram aansluiting op elkaar en vertrekt de autobus naar de extra attracties.

Met de dagkaart kan de Spannendste Tijdreis met boot, stoomtram en bus voor één voordeelprijs worden gemaakt en zijn de attracties in Medemblik gratis toegankelijk.

Dagkaart: volwassen: € 20,80, kind (4-12): € 15,70, gezin (2 volw. en max 4 kinderen):€ 65,-. Museumkaart: gratis

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.