Weerbericht Medemblik 5 oktober – wisselend bewolkt

Weerbericht Medemblik 5 oktober - wisselend bewolkt

Weerbericht Medemblik 5 oktober – wisselend bewolkt

Medemblik – Na de soms stevige neerslag van gisteren keert het droge herfstweer weer terug in onze regio. Wel hebben wij nog een dag waarbij de zon en wolken elkaar afwisselen maar uit deze bewolking zal vrijwel geen neerslag meer vallen. De temperatuur loopt op naar 19 á 20 graden bij een matige noordwestelijke wind. Vannacht daalt de temperatuur naar 13 graden.

Zondag is het overwegend zonnig, de temperatuur loopt op naar 19 á 20 graden en de wind draait van noordwest naar zuidwest/zuid. Het zelfde weerbeeld zien wij ook op de maandag alleen wordt het dan met 20 á 21 graden weer iets warmer. Dan maandag neemt de kans op bewolking weer toe maar daar zal geen neerslag uitvallen. De temperatuur blijft ook de rest van de week schommelen tussen de 18 en 20 graden.  Heerlijk herfstweer dus.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.