Medemblik Actueel.

Algemeen

Prijsvraag voor naam Winkelcentrum Zwaagdijk-Oost

[adrotate group="2"]

Prijsvraag voor naam Winkelcentrum Zwaagdijk-Oost

Prijsvraag voor naam Winkelcentrum Zwaagdijk-Oost

Zwaagdijk-Oost – De gezamenlijke winkeliers van het winkelcentrum in Zwaagdijk-Oost vragen West-Friesland om een naam voor het winkelcentrum te bedenken. Tot en met zondag 20 oktober kan iedereen de gratis deelnamekaart ophalen, invullen en inleveren met kans op eeuwige roem. In november, tijdens het eenjarig bestaan van het winkelhart, wordt de winnende naam feestelijk onthuld.

De prijsvraag wordt georganiseerd door de winkeliersvereniging in oprichting. Bij alle winkels zijn vanaf zaterdag 5 oktober gratis deelnamekaarten verkrijgbaar. Elke deelnemer maakt kans op leuke prijzen. De persoon die de winnende naam bedenkt wint de hoofdprijs, eeuwige roem én een winkelcheque van € 150,-. De winnende naam zal voortaan gebruikt worden voor het winkelcentrum, in advertenties en voor de website. Hij is dus zichtbaar voor heel West-Friesland.

Winkelcheques

Naast de hoofdprijs van €150,-zijn er nog meer prijzen te winnen. Uit alle inzenders worden vier winnaars geloot die voor €25,- mogen winkelen bij de winkels in het winkelcentrum.

Website

Op www.winkelsinzwaagdijkoost.nl staat alle informatie over deze prijsvraag en een overzicht van alle winkels in het winkelcentrum. Met de recente opening van Bakker Koning in de centrale hal, zijn er in totaal elf winkels met een groot en divers aanbod. Op de website vindt u ook de openingstijden van de winkels en meer informatie over de feestelijke onthulling van de naam.

Koopzondagen

Sinds de winkels in de gemeente Medemblik elke zondag hun deuren mogen openen, zijn zowel Jumbo Supermarkten als de Aldi elke zondag geopend, evenals de meubelwinkels Budget Home Store en Mammoet Meubel. Elke derde zondag van de maand, de eerst volgende is 20 oktober, openen meer winkeliers hun deuren. Hierdoor ontstaat een nog breder aanbod van winkelmogelijkheden op zondag. Voor een actueel overzicht bezoekt u de website www.winkelsinzwaagdijkoost.nl.

Naast het brede aanbod aan winkels en de nieuwe koffiecorner bij Bakker Koning, heeft u nu nóg een reden om snel langs te gaan bij de vele winkels aan Zwaagdijk 227 in Zwaagdijk-Oost.

Reageren via facebook