Weerbericht Medemblik 4 oktober – warm met kans op onweer

Weerbericht Medemblik 4 oktober - warm met kans op onweer

Weerbericht Medemblik 4 oktober – warm met kans op onweer

Medemblik – Een neerslagstoring trekt vanochtend over het land. Er is veel bewolking en er komen veel buien voor. Tegelijk is ook de wind naar het zuiden gedraaid, waardoor vrij warme lucht het land in stroomt.

Weerbericht Medemblik 4 oktober - warm met kans op onweer
regen en/of onweerkans

Vandaag starten we met regen, soms kan het zelfs even stevig regenen en is een klap onweer ook niet uitgesloten. In de middag wordt het droger en krijgen wij ook opklaringen waardoor de zon weer te zien zal zijn. De temperatuur stijgt naar zo’n 20 á 21 graden warm dus voor de tijd van het jaar. Vannacht daalt de temperatuur naar 14 graden en gaat het verder opklaren.

Morgen is het overwegend zonnig en met 18 á 19 graden lekker warm. De wind is matig 3Bft en waait uit het noordwesten.  Vanaf zondag is het weer heerlijk nazomer. Met temperaturen schommelend rond de 20 graden veel zon en een zwakke wind uit het zuiden is het de volgende week een prima nazomerse week.

 

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.