13.9 C
Medemblik
25 september 2020 15:57
Medemblik Actueel.

Jongeren Andijk voelen zich in de steek gelaten door Medemblik

Jongeren Andijk voelen zich in de steek gelaten door Medemblik
Het Pilot team voor Andijk.

Jongeren Andijk voelen zich in de steek gelaten door Medemblik

Andijk – Was er afgelopen 14 juni nog besloten om € 25.000,- uit te trekken voor een clubhuis/jeugdhonk voor de jongeren van Andijk, in de gisteren ingediende begroting was hier ineens geen sprake meer van.

De dorpsraad van Andijk nam gisteravond tijdens de algemene commissievergadering het woord om zijn ongenoegen hierover te uiten. Maandenlang zijn mensen bezig om alles in orde te krijgen, de notaris, de wijkagent, de jongerenwerker Bert Steeman en de jongeren van Andijk.

Dit alles blijkt voor niets te zijn geweest nu het college heeft besloten ivm de bezuinigingen om dit op de lange baan te schuiven.  De gemeente Medemblik krijgt veel minder geld uit Den Haag en moet dus snijden in de kosten.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?