Kandidaten gezocht voor de Westfriese ondernemingsprijzen

Kandidaten gezocht voor de Westfriese ondernemingsprijzen

Kandidaten gezocht voor de Westfriese ondernemingsprijzen

West-Friesland – Donderdag 13 februari 2014 worden tijdens het gala in schouwburg Het Park de Westfriese Ondernemingsprijzen uitgereikt. Ook dit jaar is de jury weer op zoek naar mooie bedrijven voor deze Westfriese eretitel. Werkt u bij of kent u een geschikt bedrijf? Meld deze dan ook aan via: Inschrijven kandidaten voor de Westfriese Ondernemingsprijzen.

Drie categorieën

Er zijn drie prijscategorieën waarvoor u bedrijven kunt nomineren: de Westfriesland Méér prijs voor bedrijven die langer dan tien jaar bestaan, de WBG Runner Up prijs voor bedrijven die jonger zijn dan tien jaar en de Rabobank Publieksprijs voor initiatieven van de overheid, semi-overheid en non-profit sector.

De kandidaten worden beoordeeld op verschillende onderdelen als strategie; innovatief vermogen; financieel beleid; maatschappelijke betrokkenheid en het belang van de onderneming in de regio.

Westfriese Ondernemersprijzen

De aanmeldingsprocedure voor de Westfriese Ondernemersprijzen staat voor iedereen open. Wel is het een voorwaarde dat de genomineerde bedrijven afkomstig zijn uit de gemeente Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer of Stede Broec.

Wacht u niet te lang, de aanmeldingsprocedure loopt van 1 september tot 1 november 2013.

Bekijk hier de foto’s van het gala

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.