Flamenco in Medemblik – Grupo Alegria met Carlos Rivas komt naar Medemblik

Flamenco in Medemblik

Flamenco in Medemblik – Grupo Alegria met Carlos Rivas komt naar Medemblik

Medemblik – Grupo Alegria met Carlos Rivas komt zaterdagavond 12 oktober met wervelende Spaanse muziek én flamenco dans naar de Bonifaciuskerk in Medemblik. Twee gitaristen/zangers, één percussionist en één danseres gaan zorgen voor een prachtige Spaanse showavond. Grupo Alegria brengt de Spaanse vakantiesfeer weer even helemaal terug in het kerktheater.

Carlos Rivas, gitarist en zanger, is dé man in Nederland voor het creëren van de Spaanse sfeer en weet precies wat hem te doen staat om de mediterrane emoties op te roepen. Hij heeft veel groepen voor Spaanse en Zuid-Amerikaanse muziek onder zijn hoede.

Hij is geboren in Montevideo, Uruguay. Al vanaf jonge leeftijd was Carlos Rivas gefascineerd door de  levende ritmes van de Latijns-Amerikaanse muziek. Sinds 1979 vermaakt hij het Europese publiek met zijn gevarieerde repertoire.

Antoinella Villabos, oorspronkelijk uit Chili, is een veelzijdige, temperamentvolle Spaanse zangeres en danseres. Alejandro Carbajal is de tweede gitarist en tevens zanger. Enrique Firpi treedt op als percussionist.

Overige informatie:

  • Bonifaciuskerk Medemblik, zaterdagavond 12 oktober,
  • aanvang 20 uur.
  • Entree € 10,00.
  • Kaartverkoop: Praktisch Projectmeubel, Nijverheidsweg 6a,1671 GC Medemblik.
  • T 0227 – 540015 of info@praktischprojectmeubel.nl en aan de zaal.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.