Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik 1 oktober – zonnig herfstweer

Weerbericht Medemblik 1 oktober - zonnig herfstweer

Weerbericht Medemblik 1 oktober – zonnig herfstweer

Medemblik – Het is duidelijk te merken dat wij richting de donkere wintermaanden gaan, korte dagen met zon, frisse ochtenden maar wel met heel veel zon. En dit blijft ook nog wel een paar dagen zo wat de zon betreft. Vooral vandaag zal de zon weer van de zonsopkomst tot zonsondergang te zien zijn. Bewolking is vrijwel uitgesloten.

Het wordt vandaag 16 graden bij een vrij krachtige zuidoostelijke wind 4 Bft.  Vannacht daalt de temperatuur naar zo’n 7 graden maar vlak boven de grond kan het gemakkelijk nog een paar graden kouder worden.

Dinsdag en woensdag wordt een copy van vandaag met heel veel zon, geen bewolking en een temperatuur van 16 graden op dinsdag en 18 graden op woensdag. Wel neemt de wind toe tot 5Bft waardoor het toch wat frisser aanvoelt. De nachttemperaturen stijgen ook weer dankzij de zuidoostelijke wind  het wordt minimaal 10 graden.

Na woensdag krijgen wij een paar dagen met bewolking en valt er vooral op donderdag mogelijk wat regen.  De dag begint nog wel zonnig maar de bewolking neemt meer en meer toe vanuit het zuiden en in de middag begint het te regenen.  Het wordt 18 graden en in de nacht koelt het af naar 14 graden.

De dagen daarna blijven wisselvallig met elke dag kans op een bui maar ook is de zon duidelijk aanwezig.  De wind draait wel naar het westen waardoor de neerslag kans wel stijgt al lijkt het weekend droog te verlopen.

 

Reageren via facebook