7.8 C
Medemblik
20 maart 2019 06:54
Medemblik Actueel.

Algemeen Politie

Breaking nieuws – Overval woning Vooreiland Medemblik

Breaking nieuws - Overval woning Vooreiland Medemblik

Breaking nieuws – Overval woning Vooreiland Medemblik

Medemblik – Vanavond is een woning aan het Vooreiland in Medemblik overvallen door 4 personen. De politie zoekt naar 4 negroide mannen die weg zijn gereden in vermoedelijk een auto met een diesel motor. Kenteken is onbekend even als in welke richting ze zijn gevlucht. Heeft u iets gezien of vernomen bel de politie op 0800-0011. Zodra wij meer weten maken wij hier melding van.

De melding werd via burgernet uitgegeven om uit te kijken naar de verdachten. Onderneem zelf geen actie maar bel 0800-0011

Update 1 – 23:25 – Rond half 11 kreeg de politie de melding van de overval op het huis aan het Vooreiland. Direct daarna werd een Burgernet alarm uitgegeven. De bewoners zijn hevig geschrokken en krijgen deskundige hulp maar zijn niet gewond geraakt bij de overval. De technische recherche doet op dit moment onderzoek naar mogelijke sporen van de daders.  Nogmaals heeft u iets gezien of gehoord, heeft u vier negroide mannen met hoge snelheid zien wegrijden uit Medemblik of door Medemblik zien rijden bel dan direct de politie op telefoonnummer 0800-0011

Update 2 23:45 – Bij de laatste Burgernetmelding werd gemeld dat de daders nog niet zijn gevonden.  De recherche is nog steeds in en om de woning bezig met verder onderzoek.

Reageer op dit onderwerp

X