20.4 C
Medemblik
22 mei 2020 10:36
Medemblik Actueel.

Kennismakingsavond Windpark Wieringermeer

Kennismakingsavond Windpark Wieringermeer

Kennismakingsavond Windpark Wieringermeer. Windavond op 8 oktober

Wieringermeer|Medemblik – Rond het windplan is het enige tijd stil geweest, maar achter de schermen is hard gewerkt. Eind oktober start de formele vergunningprocedure voor Windpark Wieringermeer. Dan wordt de Notitie Reikwijdte en Detailniveau ter inzage gelegd en organiseert de overheid een officiële informatieavond over de inspraakprocedure.

Windpark Wieringermeer

Voorafgaand daaraan willen de initiatiefnemers van Windpark Wieringermeer – Windcollectief Wieringermeer, ECN en Nuon – zich graag aan u voorstellen. En wel op de Windavond. Tijdens deze kennismakingsavond vertellen we u graag over de stand van zaken rond Windpark Wieringermeer en de activiteiten in komende procedure. De exacte locaties voor de windmolens zijn nog niet bekend. Deze worden duidelijk wanneer de benodigde onderzoeken (MER, beeldkwaliteitsplan) zijn afgerond.

De Windavond wordt geopend door wethouder Lia Franken. Klik hier voor het programma. Wij verzoeken u vriendelijk zich uiterlijk 4 oktober op te geven. Fijn als u dat doet want dan weten we hoeveel koffie we klaar moeten zetten! U bent van harte welkom.

Overige informatie

  • wat: Windavond
  • wanneer: 8 oktober, zaal open 19.00u, start 19.30u
  • waar: Café Bij de Buren, Brinkweg 15, Wieringerwerf

Vooral voor de inwoners van Medemblik, Opperdoes, Twisk en Lambertschaag is het interessant om hier heen te gaan vanwege de plannen om langs de Westfriese Omringdijk nog meer windmolens van 200m hoog te gaan plaatsen.

Reageren via facebook