13 oktober derde Bokkentoer in Medemblik

13 oktober derde Bokkentoer in Medemblik

13 oktober derde Bokkentoer in Medemblik. Bokbier proeven in stijl

Medemblik – Op zondag 13 oktober vindt in het centrum van Medemblik de derde Bokkentoer plaats. Een jaarlijks terugkerend evenement, waarbij het proeven van allerlei verschillende soorten bokbier centraal staat. Liefst 15 proeflokalen zetten vanaf 12.30 uur de deuren open om u te verwelkomen met een heerlijk bokbiertje. Zij serveren daar een bijpassende amuse of hapje bij.

Stempelkaart verkrijgbaar bij VVV en via website

derde Bokkentoer
derde Bokkentoer

Voor dit evenement zijn speciale stempelkaarten gedrukt, die voor het bedrag van € 5,- verkrijgbaar zijn bij de proeflokalen en geven recht op de amuse of het hapje. De kaarten zijn bovendien uw toegangsbewijs voor de paardentram of het busje. U kunt ze ook bestellen via de site of kopen bij de VVV Medemblik of tankstation Koper. Er zijn tijdens de dag voor de deelnemers gratis routekaarten beschikbaar met verschillende leuke bokkenroutes.

Prijzenregen

Bij inlevering van een volgestempelde kaart met zes stempels maakt u tevens kans op leuke prijzen. Vorig jaar vertegenwoordigde deze prijzenpot een waarde van ruim € 1000,-. Kijk op de facebookpagina voor de prijzen van dit jaar. Deze worden namelijk op dit moment nog verzameld.

Paardentram en Citytours

Vervoer is tijdens de ‘toer’ geregeld. Op vertoon van uw stempelkaart kunt u opstappen op de paardentram van Dirk Groot uit Onderdijk of het elektrische busje van Citytours Medemblik. Zij vervoeren u via de verschillende Bokkenhaltes naar het volgende proeflokaal. Zo ziet u ook nog wat van het historische stadje Medemblik, want de route gaat ook langs de buitenhaven en het eeuwenoude Kasteel Radboud.

Weer of geen weer, de Bokkentoer gaat altijd door!

derde Bokkentoer
derde Bokkentoer

Vorig jaar was het nog aangenaam warm in oktober. Hartstikke lekker natuurlijk, maar eigenlijk hoort bij de Bokkentoer een herfstachtige achtergrond, waarbij de bladeren om je oren waaien en je af en toe wordt verfrist met een regenbuitje. Met de paardentram en busje kom je altijd droog en veilig over naar de volgende locatie, dus het weer is nimmer een spelbreker!

Op dit moment zijn er nog volop kaarten verkrijgbaar. Ga hiervoor naar de website: www.bokkentoer.nl en bestel direct uw kaarten. wij zijn ook op facebook actief: www.facebook.com/bokkentoer. Hierop staan tevens de foto’s van vorig jaar en kunt u alvast zien welke bokbiertjes er worden getapt.

Wij wensen u alvast veel plezier tijdens de Bokkentoer 2013

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.