Zaterdag en zondag 5 en 6 oktober insecten eten bij de bijenstal

Zaterdag en zondag 5 en 6 oktober insecten eten bij de bijenstal

Zaterdag en zondag 5 en 6 oktober insecten eten bij de bijenstal

Opperdoes -Een extra gezellige workshop. U maakt meelwormen en sprinkhanen klaar. Opgeven voor de insecten workshop is verplicht. Kijk op onze website voor de tijden van de workshop. Ook erg leuk voor kinderen. Tevens laten wij deze dagen al onze honing wijnen proeven. Dus Kom langs.    

De Bijenstal, Zwartepad ingang Bijenstal 1674NZ Opperdoes. Telefoonnummer: 0227-540116.   U kunt ook de bijenstal bezichtigen kijk voor tijden van de rondleiding op de website www.bijenstal.nl  Of kom met de Stoomtram naar Opperdoes

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.