GGZ Noord-Holland-Noord start de cursus ‘Beter Slapen’ 60+ in Hoorn.

Vanaf 30 september 2013 start de cursus ‘Beter Slapen’ 60+ in Hoorn.

GGZ Noord-Holland-Noord start de cursus ‘Beter Slapen’ 60+ in Hoorn.

West-Friesland – Heeft u problemen met slapen en/of slaapmedicatie? Kunt u moeilijk in slaap komen of wordt u ’s nachts vaak wakker? Vanaf 30 september 2013 start de cursus ‘Beter Slapen’ 60+ in Hoorn. Sommige mensen slapen onrustig en zijn in de ochtend niet goed uitgerust.

De ervaring leert dat deze cursus u kan helpen beter te slapen en medicatie af te bouwen. Opgave voor deelname graag zo spoedig mogelijk via telefoonnummer 088 65 65 000. U leert praktische vaardigheden die u kunnen helpen beter te slapen. Zelf doen is belangrijk. De volgende onderwerpen worden behandeld: wat is slapen en waarom is het belangrijk, slaapmedicatie, de invloed van gewoonten en piekeren. Verder worden verschillende vormen van ontspanning geoefend.

Praktische informatie

De cursus wordt wekelijks gegeven op maandag van 13.00 tot 15.00 uur en begeleid door twee medewerkers van GGZ NHN. Er zijn zes bijeenkomsten en na drie maanden een terugkomdag. De eerste bijeenkomst is op maandag 30 september 2013.

Locatie: Maelsonstraat 1, 1624 NP, Hoorn. De cursus is gratis voor u en de kosten voor het oefenboek zijn €10,-. Ook als u buiten Hoorn woont, bent u welkom.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.