Bowling Vereniging Medemblik zoekt nieuwe jeugdleden

Bowling Vereniging Medemblik zoekt nieuwe jeugdleden

Bowling Vereniging Medemblik zoekt nieuwe jeugdleden

Medemblik – We zijn op zoek naar nieuwe jeugdleden die onze team komt vergroten. Ben jij 10 jaar of ouder kom dan gerust een kijkje nemen op de maandagavond. Het begint om 18.30 uur en je mag dan natuurlijk ook even meebowlen.

Bowlen is een echte sport,niet zomaar een spelletje,er zijn spelregels en je moet ook met elkaar in een teamverband samen spelen. Er zijn ook verschillende manieren van bowlen,zo heb je natuurlijk gewoon bowlen maar ook b.v Amerikaans bowlen waar je heel actief bezig bent. Dus word je nu een beetje nieuwsgierig kom dan zeker langs dan geven we je alle informatie.

Voor meer informatie kan je ook kijken op de website van de Bowling Vereniging Medemblik.

Namens het jeugdbestuur,Ivon Mantel en Elly van velzen

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.