Medemblik Actueel.

Sport

Cees Pijper tweede plaats 2e klas driebanden

Cees Pijper tweede plaats 2e klas driebanden

Cees Pijper tweede plaats 2e klas driebanden

Hoorn –  In een spannende finale van het 2e klas driebanden bij biljartvereniging Horna in Hoorn stond Cees Pijper samen met de latere winnaar Jan Kok uit Lutjebroek langere tijd ongeslagen aan kop. Na 4 ronden was Cees nog zonder puntverlies en kon Jan Kok prima bijhouden. In de vijfde en zesde ronde liet Cees het afweten door beide ronden te verliezen.

Jan Beers uit Hoorn legde beslag op de derde plaats.  Het goede niveau van de finale viel de vele toeschouwers op, maar liefst vier van de acht deelnemers promoveerden naar de eerste klas.  Cees Pijper komt op 1, 2 en 3 november tijdens de gewestelijke finales in De Vriendschap in Akersloot uit op dit onderdeel driebanden.

Uitslag:

  1. Jan Kok – 11 mp – 0.619 moy / 4 hs
  2. Cees Pijper – 10 mp – 0.593 moy / 6 hs
  3. Jan Beers – 10 mp – 0.960 / 6 hs

Reageer op dit onderwerp