Weerbericht Medemblik 25 september – Bewolkte dag

Weerbericht Medemblik 25 september - Bewolkte dag

Weerbericht Medemblik 25 september – Bewolkte dag

Medemblik – Vandaag en morgen is er vrij veel bewolking maar de kans op neerslag is laag. Vanaf vrijdag komt de zon te voorschijn en wordt het overwegend zonnig bij mooie na-zomerse temperaturen.

Vandaag zal de zon maar weinig te zien zijn, door een front boven Nederland is het zwaar bewolkt maar blijft het wel zo goed als droog. De tempeatuur loopt op naar zo’n 20 á 21 graden bij een zwakke tot matige wind uit het oosten 2 á 3Bft.  Vannacht koelt het af naar zo’n 13 graden maar blijft het zwaar bewolkt.

Ook donderdag blijft een zwaar bewolkte dag maar neemt de kans op opklaringen in de loop van de middag wel toe, neerslag valt er niet en de wind is zwak 2Bft uit ONO. De temperatuur is wel lager dan vandaag met 17 á 18 graden.

Vanaf vrijdag lijkt de kans op zonnige perioden het te gaan winnen van de prognoses die van een zwaar bewolkt weekend uitgaan. De temperatuur blijft wel op normaal niveau met 18 á 19 graden.  Vanaf zondagmiddag neemt de kans op neerslag wel toe en kan het al zo nu en dan gaan regenen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.