Medemblik Actueel.

Swingende dansmusical ‘Flashdance’ binnenkort te zien in Hoorn

dansmusical ‘Flashdance’

Swingende dansmusical ‘Flashdance’ binnenkort te zien in Hoorn

Hoorn – Een passie, een droom, een kans. Dit seizoen is het bekende verhaal van Flashdance te zien in de grootste regiotheaters in Nederland. Gebaseerd op de wereldberoemde film uit 1983 met Jennifer Beals in de hoofdrol, presenteert Albert Verlinde Entertainment deze grootschalige theaterversie.

Anouk Maas neemt de rol van Alex Owens op zich, de knappe Nick wordt gespeeld door Jim Bakkum en balletlerares en steun en toeverlaat Hanna wordt vertolkt door Carry Tefsen. Samen met de allerbeste dansers uit het RTL-programma ‘So You Think You Can Dance’ is het Nederlandse publiek klaar voor de beste dansmusical aller tijden! Deze sensatie is van dinsdag 15 oktober en woensdag 16 oktober te zien in Schouwburg het Park te Hoorn.

Het verhaal

De musical gaat over de jonge vrouw, Alex Owens (Anouk Maas), die ’s avonds danst in een exotische club en overdag werkt in een staalfabriek. Ze heeft maar één droom: aangenomen worden op de beste dansopleiding ter wereld! Een droom waar ze, ondersteund door haar oude balletlerares Hanna (Carry Tefsen), keihard voor knokt. Wanneer ze denkt dat een romance met haar baas Nick (Jim Bakkum), de kleinzoon van de fabriekseigenaar, het najagen van haar dromen in de weg staat, leert ze de ware kracht van de liefde kennen.

FLASHDANCE is PASSIE, PASSIE voor DANS en de PASSIE om je dromen te bereiken.

Hitsongs als ‘What a Feeling’, ‘Maniac’, ‘Gloria’, ‘Manhunt’ en ‘I Love Rock and Roll’ zullen voorbij komen in combinatie met dynamische choreografieën van o.a. de hoofdchoreograaf van ‘So You Think You Can Dance’ Roy Julen en regisseur en choreograaf Martin Michel . Zij zullen de basis vormen voor deze gloednieuwe dansmusicalsensatie.

Meer informatie

Op dinsdag 15 oktober en woensdag 16 oktober is ‘Flashdance’ om 20.15 uur te zien in Schouwburg het Park in Hoorn. Meer informatie over het theater is te vinden op www.hetpark.nl.
Tickets zijn verkrijgbaar via de website van het theater en de theaterkassa vanaf €40,50.

Meer informatie over ‘Flashdance’ en alle speeldata zijn te vinden op www.flashdancedemusical.nl. Meer informatie over de overige voorstellingen van Albert Verlinde Entertainment is te vinden op www.theaterhits.nl.

Reageren via facebook