13.7 C
Medemblik
29 september 2020 03:53
Medemblik Actueel.

n239 gevaarlijk voor weggebruikers

n239 gevaarlijk voor gebruikers

n239 gevaarlijk voor weggebruikers

Medemblik – Opspattende stenen, gaten in de weg, slechte bermen, witte strepen onderbroken door gapende gaten, ja de N239 is gevaarlijk voor weggebruikers.  Na vele mensen te hebben gevraagd hoe zij over de kwaliteit van de N239, de weg van Medemblik naar de A7, is ruim 90% zeer ontevreden. 

Wij hebben 100 gebruikers ondervraagd en van deze 100 melden 15 personen ruitbreuk te hebben gehad door opspattende stenen, 2 personen melden lekke radiator door steenslag. De grootste ergenis zijn de vele gaten in het wegdek, sommigen zijn amateuristisch gerepareerd en hebben nu alweer last van een loslatende asfaltlaag.

2 personen melden ons dat ze soms zeeziek worden van alle hobbels en kuilen in het wegdek veroorzaakt door het zware verkeer van en naar het CWI afvalstation in de Wieringermeer ter hooge van Opperdoes.

Ruim de helft 66% melden ons dat ze vooral ’s avonds en ’s nachts de weg levensgevaarlijk vinden omdat de witte strepen niet reflecteren en de paaltjes langs de weg door viezigheid zeer slecht reflecteren.

Al met al genoeg tekenen dat het Hoogheemraadschap de weg eens grondig moet aanpakken en niet jaar in jaar uit de gaten provisorisch moet repareren. Wij hebben alreeds het Hoogheemraadschap om opheldering gevraagd.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?