14 C
Medemblik
23 september 2020 07:08
Medemblik Actueel.

Agressieve boer valt agenten

Agressieve boer valt agenten

Agressieve boer valt agenten

Sijbekarspel – Dinsdagochtend is een 45-jarige man uit Sijbekarspel aangehouden nadat hij twee politiemensen aanviel met een riek. Rond 8.00 uur begon het Hoogheemraadschap aan werkzaamheden op het weiland van de man, aan de Westerstraat in Sijbekarspel. De man leefde al langere tijd in onmin met het Hoogheemraadschap omtrent de werkzaamheden.

Hij wilde niet dat er op zijn land werd gewerkt. Onlangs had de rechter besloten dat het Hoogheemraadschap op het land aan de slag mocht, waar de eigenaar het niet mee eens was. De man wilde ook vandaag de werkzaamheden tegenhouden waardoor de politie aanwezig was. Vervolgens bedreigde de man twee politiemensen en viel hen aan met een riek. De agenten zijn hierbij niet gewond geraakt. De man is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?