32 C
Medemblik
12 augustus 2020 17:34
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 23 september – wisselend bewolkt

Weerbericht Medemblik 23 september - wisselend bewolkt

Weerbericht Medemblik 23 september – wisselend bewolkt

Medemblik – Vandaag start de dag met nevel, mist en laaghangende bewolking. Vanmiddag komt de zon geregeld tevoorschijn en ligt de middagtemperatuur op zo’n 20 graden. De wind is zwak 2Bft en waait uit het noordwesten. Vannacht koelt het af naar zo’n 12 graden.  De zon heeft deze dagen vaak de ruimte en er staat maar weinig wind. Het blijft overwegend droog en met dit type weer zijn activiteiten buiten goed te doen.

Dinsdag is hetg hoofdzakelijk bewolkt en zal de zon zich af en toe laten zien. De kans op neerslag is laag voor vandaag en morgen. De temperatuur op dinsdag is maximaal 19 á 20 graden maar in de zon uit de wind is het dan met zo’n 22 graden heerlijk vertoeven.

Tot en met vrijdag is er maar weinig verandering in het weerbeeld. Elke dag veel bewolking maar ook de zon zal zich met enig regelmaat laten zien en is de kans op neerslag laag. Wel neemt de kans op mist in de ochtend toe. De wind blijft zwak en draait vanaf woensdag naar het oosten en neemt dan toe tot matig 3 á 4Bft.

Vanaf zaterdag neemt de kans op neerslag weer toe maar blijft de temperatuur schommelen rond de 20 graden. Al met al niet eens zo’n slechte nazomer en begin van de herfst.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?