20.4 C
Medemblik
4 augustus 2020 18:45
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 22 september – rustig herfstweer

Weerbericht Medemblik 22 september - rustig herfstweer

Weerbericht Medemblik 22 september – rustig herfstweer

Medemblik – Afgelopen zaterdagavond begon de astronomische herfst. Windrijke en regenachtige weersomstandigheden zouden daarbij niet misstaan, maar de herfst laat zich momenteel van zijn rustige kant zien. Daarbij hoort veel bewolking, nevel en mist. Morgen en overmorgen is de kans op zon wat groter.

Wij beginnen de dag met mogelijk wat lichte motregen maar zo vanaf het middaguur komt de zon er meer en meer bij en loopt de temperatuur op naar zo’n 20 graden, een heel verschil met een 4-tal dagen geleden toen wij amper de 12 graden haalden. De wind is zwak 2Bft en waait uit het westen.  Vannacht daalt de temperatuur naar zo’n 14 graden waardes die wij begin van de week zelfs niet eens overdag haalden.

Maandag is het wisselend bewolkt de temperatuur komt uit op zo’n 19 graden en de kans op neerslag is verwaarloosbaar.  De rest van de week blijven wij te maken houden met bewolking maar ook de zon zal regelmatig te zien zijn, vanaf woensdag een lichte daling van de temperatuur naar zo’n 16 á 17 graden en dan neemt ook de kans op een paar druppels regen weer toe.

Al met al niet eens zo’n slecht begin van de herfst

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?