14.3 C
Medemblik
10 juli 2020 05:34
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 20 september – droger herfstweer meer zon

weerbericht Medemblik

Weerbericht Medemblik 20 september – droger herfstweer meer zon

Medemblik – Het natte herfstweer van de laatste veertien dagen keren we de rug toe. We staan aan het begin van een periode met rustig en droog herfstweer. Of de zon zich daarbij ook veelvuldig laat zien is nog maar de vraag. In de herfst kunnen nevel, mist en laaghangende bewolking soms spelbreker zijn.

Vandaag hebben wij nog een dag met overwegend bewolking en soms wat lichte motregen bij een temperatuur van 16 á 17 graden met een matige wind uit het westen. Vannacht koelt het af naar 12 graden.

Het weekend begint met sterk afnemende regenkansen en een toenemende kans op zon. De temperatuur gaat ook in de lift, zaterdag wordt het 17 á 18 graden en zondag al 18 á 19 graden wat normaal is voor de tijd van het jaar.  Vanaf zondag is de kans op neerslag nihil en zal de zon het grootste deel van de dag schijnen. In de nacht van zaterdag op zondag kan er mist ontstaan mogelijk dichte mist.

Aankomende week wordt het nog ietsje warmer met 20 á 21 graden maar vanaf woensdag daalt de temperatuur weer richting de 15 graden en neemt de kans op neerslag ook weer toe.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?