Popkoor Sentimental Journey zoekt bassen en sopranen

Popkoor Sentimental Journey zoekt bassen en sopranen

Popkoor Sentimental Journey zoekt bassen en sopranen

Nibbixwoud – Popkoor Sentimental Journey uit Nibbixwoud is op zoek naar nieuwe leden en dan vooral naar bassen en (mezzo) sopranen.  Op woensdag 25 september aanstaande is er een open repetitieavond speciaal voor mensen die interesse hebben om te zingen in een popkoor.

Het koor bestaat uit veertig enthousiaste mannen en vrouwen die stuk voor stuk van zingen houden maar ook van gezelligheid en het een uitdaging zien om prachtige nummers neer te zetten.  Het repertoire is een mix van hedendaagse popmuziek van onder meer Anouk, James blunt en Bløf maar ook tijdloze muziek zoals Abba, Enya,Supertram, Rolling Stones en natuurlijk ontbreken de musicalklassiekers ook niet zoals Les miserables en Miss Saigon.  Het orkest staat onder leiding van dirigent Frank Hoebe.

Sentimental Journey is op zoek naar bassen en (mezz0) sopranen in de leeftijd van 30 tot 55 jaar die van zingen houden. Interesse? Kom dan langs op 25 september in Cultureel Centrum Bessie, Dorpsstraat 60 in Nibbixwoud.

Voor meer informatie kunt u altijd bellen met Joke Groen op telefoonnummer 0229-582926 of via de email watermunt2@planet.nl of kijk gewoon op de website www.sentimentaljourney.nl

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.