14.6 C
Medemblik
8 juli 2020 13:27
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 19 september – droger en zonniger

Weerbericht Medemblik 19 september - droger en zonniger

Weerbericht Medemblik 19 september – droger en zonniger

Medemblik – Na twee weken met veel regen ziet het er eindelijk naar uit dat komend weekend een periode met rustiger en droger najaarsweer aanvangt. En dat nota bene aan het begin van de herfst. Tot het zover is krijgen we nog wat regen te verwerken.

Vandaag is het vrijwel droog maar vanochtend kan er nog een enkele bui vallen. Vanmiddag zal de zon ook meer en meer te zien zijn waardoor de temperatuur al iets hoger is dan de afgelopen dagen.  De wind is matig en waait uit het zuidwesten. Vannacht koelt het af naar een graad of 10 á 11 en kan het soms even regenen.

Vrijdag is ook nog een wisselvallige dag met soms een bui bij een matige westelijke wind en een temperatuur van rond de 16 graden.

Vanaf zaterdag klaart het op, de zon zal veelvuldig te zien zijn en ook de temperatuur gaat weer richting de normale waarde van 19 graden. De wind zwakt verder af en draait naar het zuidwesten tot zuiden.

Zondag wordt een zonnige dag waarbij de temperatuur oploopt tot zo’n 19 á 20 graden bij een zwakke wind uit het westen tot noordwesten. Het begin van de nieuwe week verloop zonnig en met betere temperaturen dan afgelopen week. Met zo’n 19 á 20 graden is het prima te doen en kan de jas weer de kast in. Regen zal er niet gaan vallen.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?