Medemblik Actueel.

Sport

Nieuwe cursussen bij Dok-Soe-Ri

Nieuwe cursussen bij Dok-Soe-Ri

Nieuwe cursussen bij Dok-Soe-Ri

Medemblik – Taekwondo Centrum Dok-Soe-Ri start vanaf maandag 30 september  met drie verschillende cursussen. Zowel in de vestiging in Hoorn als in Medemblik worden de nieuwe trainingen in de van oorsprong Koreaanse sport gegeven. Hoofdtrainer Giel-Jan van Braam (6e dan taekwondo, Rijksgediplomeerd) zal de cursussen verzorgen.

Medemblik

In Medemblik worden op dinsdagavond trainingen verzorgd in Gymzaal de Munt. Ook daar gaat per 1 oktober tussen 20.00 en 21.30 uur Taekwondo Fit  van start.

Dit is een traditionele taekwondotraining in combinatie met een conditieprogramma op muziek. De deelnemers kunnen trainen voor een hogere graduatie, met natuurlijk als einddoel de felbegeerde zwarte band. Ook wordt er gewerkt aan een betere conditie en coördinatie. De fun en passie voor sport zijn belangrijke pijlers tijdens deze lessen. Speciaal geschikt voor de recreant die niet op wedstrijdniveau taekwondo wil beoefenen, maar wel doelstellingen wil behalen. Leeftijd is vanaf zestien jaar, maar de trainingen zijn geschikt voor jong en oud.

Het is de bedoeling dat de deelnemers aan deze introductiecursus doorstromen in de bestaande groep.

Ook deze introductiecursus duurt drie maanden. Kosten: €35.
Locatie Medemblik: Gymzaal De Munt, Muntstraat 2, 1671 CW Medemblik

Voor meer informatie over Taekwondo Centrum Dok-Soe-Ri, en aanmelding kan contact worden opgenomen met Giel-Jan van Braam: 06 13525203 of gvanbraam@doksoeri.nl. Zie ook: www.doksoeri.nl

Reageren via facebook