Medemblik Actueel.

(pop)muziek

NH Kerk Aartswoud – New Cool Collective

NH Kerk Aartswoud - New Cool Collective

NH Kerk Aartswoud – New Cool Collective

Aartswoud – New Cool Collective staat al sinds 1994 bekend om zijn unieke mix van jazz, dance, latin en salsa, afrobeat, boogaloo. Vet, energiek en dansbaar. Zo won New Cool Collective een Edison, de Heineken Crossover Music Award en de Gouden Notenkraker.

Door hun vooruitsnellende reputatie speelde New Cool Collective in de hipste jazzclubs over de hele wereld en werd er opgetreden op spraakmakende festivals als Roskilde, Pinkpop en Lowlands. Begin van het jaar kwam alweer de negende album van New Cool Collective, Pachinko, uit.

Een ijzersterk high-energy album dat menig muziekliefhebber zal doen happen naar adem. Muzikaal gezien een waar schizofreen meesterwerk, waarmee de groep zich wederom op imposante wijze onderscheidt van elke andere big band ter aarde, maar ditmaal bovendien een gooi doet naar de herdefiniëring van het gehele genre.

Overige informatie:

  • Waar: Nederlands Hervormde Kerk, Schoolstraat 45, 1719 AT, Aartswoud
  • Wanneer: Zaterdag 21 september 2013
  • Hoe laat: 20:30 uur
  • Kosten: € 18,-
  • Informatie: 0229-581179

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nujB7c6gozU]

Reageren via facebook