Medemblik Actueel.

Evenementen

Benefiet Sinterklaasfeest van Twinkle Stars; kaartverkoop is van start!

Benefiet Sinterklaasfeest van Twinkle Stars
Wachtende kinderen tijdens het Sinterklaasfeest in 2012

Benefiet Sinterklaasfeest van Twinkle Stars; kaartverkoop is van start!

Medemblik – Na het succes van de afgelopen 2 jaar zijn de vrijwilligers van Stichting Twinkle Stars alweer met veel plezier bezig met de voorbereiding van het Sinterklaasfeest welke gehouden wordt op 20 november 2013 in de Muiter te Medemblik. Aangezien het ieder jaar drukker wordt, organiseert de Stichting dit jaar 2 voorstellingen.

 

Ook dit jaar beloofd het weer een fantastische show te worden met Diego, de Coolste Piet van Nederland, De Feestpieten en uiteraard de 70 pieten samen met hun Sint. Een programma vol theater, zang, doe-activiteiten, koekjes en onbeperkt limonade drinken. Kortom, een feest waar elk kind bij wil zijn!

Het doel

Sinterklaasfeest
Sinterklaasfeest

Met dit benefietfeest zamelt de Stichting geld in om kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben toch het ultieme 5 december gevoel te geven, door o.a. het bezorgen van cadeaus . Hierdoor wil de Stichting het welzijn van de kinderen stimuleren en zorgen dat zij niet worden overgeslagen met pakjesavond. Een kind denk al snel dat hij niet lief is geweest als de Sint hem/haar heeft overgeslagen..

Gratis voor Twinkle gezinnen

Voor de aangesloten gezinnen bij Twinkle Stars is de entree gratis. Leeft u in een financieel moeilijke situatie, bent u woonachtig in West-Friesland en heeft u minimaal 1 kind tot en met 10 jaar dan kunt u zich tot 1 november a.s. aanmelden bij Twinkle Stars via www.stichtingtwinklestars.nl.

Kaartverkoop

De prijzen voor de kaarten zijn € 8,- voor kinderen t/m 12 jaar en € 6,50 voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar. De kaarten kunt u tot 17 november a.s. online bestellen via www.stichtingtwinklestars.nl . Vol=Vol.

Hulp gezocht!

Een benefietfeest kan niet gerealiseerd worden zonder onze vrijwilligers, sponsors en/of donateurs. Wij vragen dan ook om uw hulp! U kunt zich direct aanmelden als vrijwilliger en daarmee kunt u al helpen in de voorbereiding als tijdens de uitvoering van dit geweldige evenement. Neem vandaag nog contact op met Machteld of Käthe via onze website www.stichtingtwinklestars.nl  waar u zich online kan aanmelden of stuur een emailbericht naar vrijwilligers@stichtingtwinklestars.nl .

Sponsors en donateurs zijn van harte welkom! U kunt al helpen vanaf een tientje per jaar! Aarzel niet en bekijk vandaag nog de mogelijkheden op www.stichtingtwinklestars.nl of neem contact op met Sabina Zondag via 06-233 85 114. Wij hebben uw hulp echt nodig! Tegenwoordig leeft 1 op de 9 kinderen onder de armoede grens in Nederland.

Reageren via facebook