18.7 C
Medemblik
11 juli 2020 16:24
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik 17 september – regenachtig

Weerbericht Medemblik 17 september - regenachtig

Weerbericht Medemblik 17 september – regenachtig

Medemblik – Vandaag is het wisselend bewolkt en kunnen in kunnen in onze regio  buien ontstaan. Met 14 graden in het behoorlijk fris. Later neemt de bewolking toe en vanavond trekt een regengebied overWest-Friesland  Komende dagen blijft het wisselvallig. In het weekend wordt het minder buiig en een paar graden warmer.

Vandaag is een dag dat letterlijk in het water gaat vallen, vanochtend valt er van tijd tot tijd een regenbui maar vanmiddag en zeker vanavond zal het soms langdurig gaan regenen. met 14 graden is het ronduit koud te noemen voor de tijd van het jaar. De wind is vrij krachtig uit het zuidwesten 4 á 5Bft. Vannacht koelt het af naar 10 graden.

Woensdag is ook nog een wisselvallige dag met van tijd tot tijd een regenbui mogelijk gepaard gaande met een klap onweer en matige wind uit het westen tot noordwesten.  Na woensdag komt er een kleine verbetering in het weer. De temperatuur kruipt weer richting de 18 graden en de buiigheid neemt iets af maar droog houden wij het niet. Wel laat de zon zich regelmatig zien.

 

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?