Twee Medemblikkers in districtsfinale 2e klasse driebanden

Twee Medemblikkers in districtsfinale 2e klasse driebanden

Districtsfinale 2de klasse driebanden
Districtsfinale 2de klasse

Hoorn – Bij BV Horna zal de eerste finale van het seizoen gespeeld worden in het weekend 21 en 22 september. Dit betreft de districtsfinale van de tweede klasse driebanden op de kleine tafel. Voor deze eindstrijd hebben zich twee Horna-leden weten te plaatsen. Tijdens deze districtsfinale zullen ook 2 spelers uit de gemeente Medemblik meespelen.  De spelers zijn Cees Pijper uit Medemblik en Pieter de Haan uit Oostwoud.

Horna wenst de mannen natuurlijk veel succes en hoopt ook dat geinteresseerden deze dagen zullen toe stromen! Aanvang zaterdag 10:00 uur, en zondag bent u vanaf 11:00 uur van harte welkom op het Achterom 53, bij BV Horna.

Uitnodiging

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.