Steunpunt Zorg voor Welzijn zoekt vrijwillige coaches.

 Steunpunt Zorg voor Welzijn zoekt vrijwillige coaches.

Steunpunt Zorg voor Welzijn zoekt vrijwillige coaches.

Medemblik – Voor jongeren vanuit jeugdzorg, mensen met chaos in huis of chaos in de thuisadministratie en ex-gedetineerden is Steunpunt Zorg voor Welzijn op zoek naar vrijwillige coaches. Zij zijn om te helpen bij de start van een nieuwe fase voor deze mensen, want de vraag om coaches groeit.

Wie sociaal en communicatief vaardig is, doelgericht, goed in ordenen en stevig in zijn schoenen staat is van harte welkom bij het steunpunt. De organisatie biedt zinnig vrijwilligerswerk, professionele training en begeleiding én bijzondere ontmoetingen.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor de kostenloze en vrijblijvende informatiebijeenkomst over het worden van een vrijwillige coach van het steunpunt op donderdag 3 oktober van 19.30 tot 21.30 uur in het gebouw van de Woonschakel aan de Randweg 11a te Medemblik.

Meer informatie of aanmelden (onder vermelding van naam, adres en telefoonnummer kan via info@szvw.nl of bel 0229-272196.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.