Medemblik Actueel.

Jumbo Zwaagdijk-Oost nu ook elke zondag open

Jumbo Zwaagdijk-Oost nu ook elke zondag open

Jumbo Zwaagdijk-Oost nu ook elke zondag open

Zwaagdijk-Oost – Donderdagavond heeft de gemeente Medemblik de zondagopenstelling voor de gehele gemeente vastgesteld. Supermarktondernemers in de kern Medemblik mochten al wel elke zondag open, die andere dorpskernen binnen de gemeente nog niet. Eigenaar Monique van Diepen van Jumbo is blij met dit besluit.

Het nieuws werd gevierd met een ‘high five’. “Het wachten is nu nog op het officiële groene licht vanuit de gemeente. Ook de Aldi bij Zwaagdijk-Oost gaat dan elke zondag open. Alleen zij doen dit voor een test periode van 3 maanden, ” aldus Van Diepen, dit meld de website Westfriesland in bedrijf vandaag.

Met het nieuwe besluit Winkeltijdenverordening Medemblik is de zondagopenstelling voor de gehele gemeente gelijk. Zaterdag in het radioprogramma ‘Westfriesland in Bedrijf’ een gesprek met de ondernemer van de Jumbo Supermarkt op Zwaagdijk-Oost, Monique van Diepen. Hieronder het complete interview {start op 2:24 min tot 6:53 min]

Reageren via facebook