Dorpsraad Midwoud Oostwoud zoekt bestuursleden

Dorpsraad Midwoud Oostwoud zoekt versterking

Dorpsraad Midwoud Oostwoud zoekt bestuursleden

Midwoud/Oostwoud – Zoals bij veel verenigingen is het ook voor Dorpsraad Midwoud/Oostwoud (DMO) lastig om nieuwe bestuursleden te werven. Om ervoor te zorgen dat DMO ook de komende jaren actief blijft roept het bestuur dorpgenoten van alle generaties op zich aan te melden voor het vrijwilligersbestand. Het DMO bestuur coördineert alle onderwerpen en zorgt voor de communicatie naar alle instanties.

Niet iedereen heeft dezelfde interesses. Er zijn dorpsgenoten die zich druk maken over de gasboring of over windmolens (op dit moment actueel in Benningbroek). Andere inwoners hebben een uitgesproken mening over het functioneren van de gemeente Medemblik, of de verkeersoverlast in de kern.

“Meldt u aan voor het DMO vrijwilligersbestand en het bestuur informeert u over de lopende zaken. U maakt op basis van de dossiers een keuze voor een onderwerp waar u zich voor in wilt zetten. Of u draagt een onderwerp aan”, zegt DMO. “Wij hopen dat op deze manier meer dorpsgenoten betrokken worden en de stem van Midwoud en Oostwoud naar de Gemeente Medemblik niet verloren gaat.”

De Koet

Ook voor de door DMO georganiseerde (of nieuwe) activiteiten zoekt de dorpsraad nieuwe gezichten. Heeft u schoolgaande kinderen op de Koet en wilt u meewerken aan bijvoorbeeld de jaarlijkse zwerfvuilactie of aan de fietsverlichtingsactie? Vindt u de 4 mei herdenking belangrijk? Of wilt u een andere activiteit op de agenda zetten? Dan is dat ook mogelijk.

Aanmelden? Stuur een mail aan: secretariaat@dorpsraadmo.nl.

Heeft u ook iets te melden? Mail de redactie.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.