Bon-theater brengt – Thomas van Luyn’s Smaakvol Avondje Uit

Bon-theater brengt - Thomas van Luyn’s Smaakvol Avondje Uit

Bon-theater brengt – Thomas van Luyn’s Smaakvol Avondje Uit

Medemblik – Voor het eerst in negen jaar staat Thomas van Luyn weer solo in het theater. Tussen de glamour van zijn tv-werk en het typen van zijn Volkskrant-columns, mag hij even vrij ademhalen in de toverwereld van zijn podium. Een wereld die aaneenhangt van onzin en muziek.

Van de wijsbrengen

Laat u niet van de wijs brengen: ook al heeft de de Volkskrant het over “kunstige dwarsverbindingen, luchtige verbale staketsels die hij vervolgens volhangt met theatrale toverballen, poëtische frivoliteiten en muzikale verrassingspakketjes” , het zijn gewoon grapjes en liedjes. En waar ze schrijven dat hij een “Geniale clown en verteller” is, bedoelen ze gewoon een malle eppie. Aangezien hij helemaal alleen op het podium staat, zou hij het erg waarderen als er publiek komt, dat scheelt een stuk.

Welkom in de wonderlijke wereld van Thomas van Luyn’s Smaakvol Avondje Uit.

Thomas Van Luyn maakte eerder deel uit van het duo Ajuinen & Look oftewel Mike & Thomas. Samen met Mike Boddé maakte hij diverse theaterprogramma’s, en het tv-programma De Mike & Thomas Show. Daarnaast maakte Van Luyn deel uit van Kopspijkers, QI, Je Mist Meer Dan Je Ziet (voor DWDD. Hij maakte eerder vier soloprogramma’s, doet mee met In Goed Gezelschap en schrijft sinds 2012 wekelijks een column voor de Volkskrant.

Volg Thomas van Luyn op Twitter
https://twitter.com/Thomasvanluyn

Thomas van Luyn als Ferry Mingelen live bij het Catshuis

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=F51Dbxf7Qks]