Bijeenkomst ondernemers Westfriese Omringdijk

Bijeenkomst ondernemers Westfriese Omringdijk

Bijeenkomst ondernemers Westfriese Omringdijk

West-Friesland – Op woensdagmiddag 2 oktober organiseert programmabureau Westfriese Omringdijk een gratis interactieve sessie voor toeristische ondernemers in Westfriesland. Tijdens deze middag op boerderij-camping De Appelhoek in Wijdenes, worden er drie verschillende thema’s aangeboden: productverbetering voor toeristisch en recreatief aanbod, hoe profiteren van de Oost-West verbinding N23 en waterkansen voor toerisme. Elke workshop heeft plaats voor 15 personen, vol is vol.

Thema groen

De unieke natuur en landschap van Westfriesland is een belangrijk ingrediënt voor het toeristisch en recreatief aanbod. Maar hoe komt dit aanbod tot stand? En hoe wordt het vermarkt? Er bestaan vele leuke arrangementen, maar is het waar de markt om vraagt? Wordt er gebruik gemaakt van de juiste kanalen en hoe kun je elkaar versterken?

Thema grijs

De komende vier jaar wordt hard gewerkt aan de verbetering van de verkeersroute tussen Alkmaar en Enkhuizen; een voorbeeld stellende Oost-Westverbinding in het Noord-Hollandse landschap over een lengte van 42 kilometer. Deze “marathon” zorgt ervoor dat de bewoners van het gebied, zoals fietsers en voetgangers, maar ook landbouwers, forenzen en beroepsverkeer een veiliger en vrijere route krijgen. Hoe kunnen ondernemers initiatieven ontwikkelen waarbij zij profiteren van de verbeterde route – en hoe kunnen ze aanhaken op de te vieren mijlpalen binnen dit traject.

Thema blauw

Workshop over waterrecreatie en watertoerisme. Welke plannen, initiatieven en projecten spelen er op dit moment in de regio Westfriesland? De waterkansenkaart heeft inzicht gegeven in de kansen, een aantal plannen en bepaalde knelpunten. Doel: leren van elkaar, kennis delen en vooral samen optrekken om het toerisme over water beter te benutten.

Graag horen wij vooraf aan welke workshop u wilt deelnemen. Geef daarom aan bij uw aanmelding of u kiest voor blauw, groen of grijs. Dit kunt u doen door voor 27 september een e-mail te sturen naar marit@productieburo-zorro.nl

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.